Project Description
СЪСТАВКИ
Опознай трюфела
Продукти за 2 порции:
2 яйца
20 г масло с бял трюфел
150 г бекон
90 г крем от бял трюфел
60 г сметана
Сол
Черен пипер
4 филийки хляб
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
5 минути
Опознай трюфела
Начин на приготвяне
- Нарежете хляба на малки парченца
- Запечете хляба в тиган с екстра върджин зехтин с трюфели
- Разбийте яйцата и добавете 60 г сметана, сол, черен пипер и разбъркайте всичко
- Загрейте тиган с масло (за предпочитане масло с бял трюфел) и сгответе яйцата в него
- В друг тиган запържете бекона, докато стане хрупкав
- Намажете крема от бели трюфели върху запечените хлебни парченца.
- Добавете бърканите яйца и хрупкавия бекон
- Украсете ястието с настърган пармезан
- Приятен апетит!