Project Description

СЪСТАВКИ

Опознай трюфела

Продукти за 2 порции:

2 яйца
20 г  масло с бял трюфел
150 г бекон
90 г крем от бял трюфел
60 г сметана
Сол
Черен пипер
4 филийки хляб

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

5 минути

Опознай трюфела

Начин на приготвяне

  • Нарежете хляба на малки парченца
  • Запечете хляба в тиган с екстра върджин зехтин с трюфели
  • Разбийте яйцата и добавете 60 г сметана, сол, черен пипер и разбъркайте всичко
  • Загрейте тиган с масло (за предпочитане масло с бял трюфел) и сгответе яйцата в него
  • В друг тиган запържете бекона, докато стане хрупкав
  • Намажете крема от бели трюфели върху запечените хлебни парченца.
  • Добавете бърканите яйца и хрупкавия бекон
  • Украсете ястието с настърган пармезан
  • Приятен апетит!

Разгледайте още рецепти