Project Description
СЪСТАВКИ
Продукти за 4 порции:
500 г пилешка кайма
150 г галета
90 г Деликатес от бели манатарки и бял трюфел
1 стрък магданоз
Екстра върджин зехтин с бял трюфел
Чипс с бял трюфел
Сол и черен пипер на вкус
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
Около 1 час
Начин на приготвяне
В купа комбинирайте пилешката кайма, галетата, солта, черния пипер, магданоза, екстра върджин зехтина с бял трюфел и разбъркайте. Оформете бургери и ги изпечете в тиган с незалепващо покритие.
Загрейте в тиган деликатеса от бели манатарки и бял трюфел за няколко минути. След като сосът е готов, го изсипете върху бургера и сервирайте със сусамов хляб и чипс с бял трюфел като гарнитура.
Препоръчваме да придружите хамбургера със следните сосове: кетчуп с летен трюфел, горчица с черен трюфел или барбекю сос с черен трюфел.