Project Description

СЪСТАВКИ

Продукти за 4 порции:

20 скариди (размер L)
300 г хляб
2 г шафран
90 г веган майонеза с черен трюфел
Сол и черен пипер на вкус

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

5 минути

Начин на приготвяне

  • Сложете хляба в блендера и в същото време сварете шафрана в 50cc вода.
  • След като шафранът отдели типичния си цвят, добавете хляба и разбъркайте.
  • Оваляйте скаридите в сместа от хляб и шафран и ги поставете в тава в предварително загрята фурна.
  • Печете около 4 минути на 220 градуса.
  • Добавете веган майонеза с черен трюфел към изпечените скаридите.
  • Гарнирайте с люспи от консервиран трюфел.
  • Приятен апетит!

Разгледайте още рецепти