Свържете с с нас

Контакти

“ХОУМ ИНФИНИТИ ДС” ЕООД
ЕИК: 206285280

Можете да направите своята поръчка и по телефона.

Нашето работно време е от Понеделник – Петък,
9:00 – 17:30 ч.

Изпратете ни съобщение

С какво можем да Ви помогнем? *
Вашият телефон, използван по време на поръчката

Поръчка

Можете да направите сигурна поръчка онлайн 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Ако имате проблеми с поставянето на поръчка, моля, обърнете се към нашите често задавани въпроси или се обадете на безплатен 0896900808, за да говорите с представител за поддръжка на клиенти, понеделник – петък, 9:00 – 17:30 ч.

Промяна на поръчка

Ако имате въпроси относно скорошната си поръчка, искате да разберете състоянието или да я промените, можете да изпратите имейл до поддръжката на клиенти на info@tartufi.bg.

Представител обслужване на клиенти трябва да ви отговори в рамките на 1 работен ден.

Проблем с поръчка

Ние се ангажираме да предоставяме продукти с най-високо качество и да гарантираме, че всеки продукт, който изпращаме, отговаря на нашите стандарти за свежест.

Ако имате проблем с някой от продуктите, които сте получили от Tartufi.bg, моля свържете се с нас и ние ще се радваме да намерим решения за вас. За информация относно връщанията посетете нашия раздел за връщания.

Ресторанти, хотели и други

Ако управлявате ресторант, хотел или магазин за търговия на дребно и се интересувате от създаване на акаунт на едро в Tartufi.bg, посетете нашата страница за настройка на акаунт за клиенти на едро.

Ако имате някакви други въпроси относно програмата за клиенти на едро на Tartufi.bg, моля, свържете се с нас на 0896 900 808 или по имейл на info@tartufi.bg.