Доставка на продукти

Такса за доставка

За всички поръчки над 99 лв. доставката е безплатна. Общият обем на стоките трябва да достигне 99 лв., след всички отстъпки.

За всички направени поръчки се начислява достaвка спрямо тарифата на куриерската фирма с включено ДДС.

Всички поръчки, направени от сайта на Tartufi.bg, се доставят с куриерски фирми “Спиди” и “Еконт” в рамките на 24 часа.

Проследяване статус на поръчка

Проследяване на поръчката ви

Когато поръчката ви бъде изпратена, ще получите потвърждение за доставка по имейл, което включва проследяващ номер и обратна връзка с нас, така че да можете да проследявате състоянието на поръчката си.

Вашата проследяваща информация може да бъде намерена и в “Моят акаунт” под “Проследи своята поръчка“.

Информацията, която получите е обвързана само и единствено с нашата система и ще Ви покаже статуса на поръчката. Различните статуси са: ‘В процес на обработване’, ‘Изпратена’, и прочие.

Информация относно това къде се намират Вашите артикули по време на доставка, можете да намерите в сайта на Спиди или Еконт, като куриерски фирми, с които работим.

Поръчаните продукти за цялата страна се доставят чрез доставчик или куриер на куриерски фирми “Спиди” и “Еконт” в рамките на 24 часа.

Почивни дни

Доставка не се извършва в почивните дни – събота и неделя, както и на официални празници.

Фирма “ХОУМ ИНФИНИТИ ДС” ЕООД си запазва правото на промени в цените и асортимента, както и да отказва доставка поради изчерпана наличност.

Начини на плащане

Всички цени на стоки в електронния магазин са в български лева.

Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато.

Заплащането на поръчката на стоката може да се извърши чрез:

  • С “наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставка.
  • Плащане с карта — заплащането с карта става моментално и няма да има нужда да доплащате други суми при получаване на продукта.За Вашата онлайн сигурност, всички онлайн плащания с карта се осъществяват посредством виртуален ПОС трерминал и сертификат за защита.
    Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.