История

Ранни години

В ранните си години основната дейност на компанията е строго ориентирана към търговията с пресни трюфели. Джованино, благодарение на уменията си, създава мрежа от над 400 доставчици в цяла Италия и това му позволява да има пресни трюфели в най-добро състояние по всяко време на годината.

Развитие през годините

През годините търсенето от страна на клиентите кара компанията да инвестира и да създаде лаборатория за производство на консервирани продукти от трюфели. Това е решаващ момент за компанията.

Започват първите контакти с чужбина и преди всичко Андреа, най-големият син, се присъединява към екипа на Tartufi Jimmy.

„Започнах много млад и с течение на времето страстта нарасна до степен да се откажа от „постоянната“ работа, за да преследвам мечтата си“

[JIMMY CECCHINI]

„Екипът на Tartufi Jimmy е пълен с красива и свежа енергия, хора, които вярват в това, което правят, които предлагат нови идеи, които знаят как да си сътрудничат. За мен това е голямо семейство.“

[DANIELA CECCHINI]

Навлизането на Андреа

Първоначално Андреа се посвещава на управлението на продажбите и производствения канал.

Благодарение на неговата съобразителност и воля, Джованино и Даниела решават да инвестират в Андреа, защото вярва във визията му и му поверяват все по-голяма отговорност.

С визията на Андреа, компанията започва да предоставя ресурси на търговски панаири в чужбина и това генерира експоненциално увеличение на клиентите, следователно все по-голям растеж на компанията във всички нейни отдели.

„От съществено значение е нашето ноу-хау да се предава на дистрибутора, на търговеца на дребно и накрая на потребителя.“

[ANDREA CECCHINI]

В момента на най-голям растеж, влизането на Силвия, второ дете, допълва липсващото парче от семейство Чекини в компанията.

В първата фаза Силвия се посвещава на търговски отношения с чужди държави. Днес тя е израснала професионално и играе много важна роля в износа, всъщност е областен мениджър на азиатския и близкоизточния пазар.

„Нашата цел е да донесем трюфели на всички маси, от кухнята на ресторанта със звезда Мишлен до тази на дома.“

[SILVIA CECCHINI]