Project Description
СЪСТАВКИ
Продукти за 2 порции:
350 г пресни тортелини
160 г Крем от сирене горгонзола с трюфел
Слайсове Консервиран трюфел / Карпачо от трюфели
40 г настърган пармезан Пармиджано Реджано
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
7 минути
Начин на приготвяне
- Сварете тортелините в тенджера с предварително подсолена вряща вода.
- Загрейте Крема от горгонзола с трюфел в тиган.
- Добавете тортелините към крема и разбъркайте всичко.
- Добавете предварително настъргания пармезан и разбъркайте всичко отново.
- Поднесете тортелините, докато са още горещи и кремообразни.
- Накрая настържете част от целия ни консервиран летен трюфел (или добавете карпачо от летен трюфел) отгоре на чинията и сте готови да се насладите на това вълшебство!
- Рецепта с изненадващ вкус и лесна за приготвяне!