Project Description

СЪСТАВКИ

Продукти за 2 порции:

350 г пресни тортелини
160 г Крем от сирене горгонзола с трюфел
Слайсове Консервиран трюфел / Карпачо от трюфели
40 г настърган пармезан Пармиджано Реджано

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

7 минути

Начин на приготвяне

  • Сварете тортелините в тенджера с предварително подсолена вряща вода.
  • Загрейте Крема от горгонзола с трюфел в тиган.
  • Добавете тортелините към крема и разбъркайте всичко.
  • Добавете предварително настъргания пармезан и разбъркайте всичко отново.
  • Поднесете тортелините, докато са още горещи и кремообразни.
  • Накрая настържете част от целия ни консервиран летен трюфел (или добавете карпачо от летен трюфел) отгоре на чинията и сте готови да се насладите на това вълшебство!
  • Рецепта с изненадващ вкус и лесна за приготвяне!

Разгледайте още рецепти